Nieuwjaar in het Brouwerskasteel
Dec
31
to Jan 1

Nieuwjaar in het Brouwerskasteel

Nieuwjaar in het gloednieuwe, heerlijke warme Brouwerskasteel!

Luidt het nieuwe jaar in in aangenaam gezelschap, met lekker eten in een prachtig kader. Iedereen welkom! Reserveer door betaling van 65€ per persoon op naam van Brouwerij Feys BE14 3770 8441 4083.

Tot dan!

Team Feys

Newyear@theBrewery '19 - PNG.png
View Event →
Festival van de Smaak@ theBrewery
Oct
7
2:00 PM14:00

Festival van de Smaak@ theBrewery

Een festival dat niet alleen eten en drinken op het menu heeft maar ook voor sfeer en gezelligheid zorgt.

Een happening voor en door levensgenieters of zij die het willen worden!

Uniek: erkende zythologen geven uitgebreid uitleg over foodpairing tussen voedsel en bier. Ze laten mensen kennismaken met nieuwe, verrassende combinatie’s van hoogkwalitatieve streekproducten.

De Gidsen van de Westhoek staan dan weer paraat om de geheimen van de Westhoek te onthullen: gaande vande Blauwersroute tot een route die de natuur in de kijker zet in en rond de Brouwerij tot een kayaktocht die de ijzer volgt tot aan de landsgrenzen.

Op geregelde tijdstippen worden er filmpjes vertoond waarin uitleg wordt gegeven over Hop en over de basisbegrippen van foodpairing.

Daarnaast kan je naar hartenlust proeven van al het lekkers wat de Westhoek en Frans-Vlaanderen te bieden hebben. Tientallen verrassende kraampjes: top streekbieren die fier staan te pronken naast wijnen van het Heuvelland, een overheerlijke praline die erom vraagt om te worden doorgespoeld met een overheerlijke Hoppethee, ambachtelijk ijs naast misschien zelfs vers geplukte frambozen, etc

Maar ook een streepje muziek, een leuke bar, toffe zithoeken, kook demonstratie’s van mogelijks een aantal top restaurants en als kers op de taart een onderonsje met een regionale kunstenaar of een chef kok….

Deze culinaire namiddag wordt uitgebreid met zorgvuldig uitgestippelde pistes die deze dag en de volgende dag invulling krijgen bij de Brouwerij & de exposanten. Contacteer ons om een afspraak te maken. Wie eerst komt, eerst maalt! 

Tot op 07 oktober!

Praktisch:

  • Toegang gratis!

  • 07 oktober – 14u - 18.30u – Brouwerij Feys, Bergenstraat 4, Beveren-aan-den-Ijzer (Alveringem)

  • 08 oktober – 12u rondleiding in de Brouwerij + bezoeken aan exposanten en de Brouwerij volgens afspraak

  • Schrijf u snel in via onze Facebook pagina!

View Event →