Mouterij- Brouwerij FEYS- CALLWAERT stelt voor het eerst sinds lang zijn deuren open

Hendrik viert 48 jaar LEVEN, maar ook de historische Mouterij- Brouwerij FEYS- CALLWAERT stelt voor het eerst sinds lang zijn deuren open!

Op zondag 22 september de deuren openen voor het publiek : we tonen u de toekomstplannen en doelstellingen. U krijgt er een zonder omwegen, met bovenop - als kers op de taart - de verhalen van 4de generatiebrouwer Pierre Feys. Enkel op die dag halen we het ergste stof weg, maken we een aantal onderdelen van de oude brouwerij toegankelijk en kunnen de oude productieprocessen stap voor stap worden gevolgd in al hun grootsheid. Het wordt een fijne dag, en rondleidingen doen we in de namiddag (voor groepen ook in de voormiddag). Bier proeven behoort nadien tot de mogelijkheden, en 's avonds is er een house warming party voor de 'vrienden van het bier' (en dit in de meest ruime zin)

Schrijf u nu in met het aantal personen! Inschrijven kan op: https://www.facebook.com/events/377503335709274/

Er zal drank en zelf een frituur aanwezig zijn!

Posted on April 24, 2014 .